ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ

Αγαπητά μου παιδιά,

Μόλις πληροφορήθηκα τα αποτελέσματα των αγώνων σας, για την είσοδο στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας μας, σπεύδω να  συγχαρώ όλες και όλους  των οποίων οι κόποι ανταμείφτηκαν και τα όνειρά τους πραγματοποιήθηκαν.

Συγχαίρω και τους γονείς τους που με το δικό τους τρόπο  και ιδιαίτερα την αγάπη τους σάς βοήθησαν να πετύχετε στον αγώνα σας.

Για τις μαθήτριες και μαθητές που δεν κατάφεραν με την πρώτη τους προσπάθεια να πετύχουν αυτό που είχαν ως πρώτη επιλογή τους αλλά πέτυχαν κάτι διαφορετικό, εύχομαι να κάνουν μια καλή επιλογή που εύχομαι να στεφθεί από μια καλή επιτυχία με την πρώτη ευκαιρία.

Τίποτε δεν έχει χαθεί για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν  στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, αρκεί να μη χάσουν το κουράγιο τους και την πρόθεση τους να κάνουν και πάλι μια νέα προσπάθεια. 

Αγαπητά μου παιδιά,

Μη  ξεχνάτε πως σε πολλά αγωνίσματα  προσφέρονται περισσότερες από μία προσπάθεια. Σας εύχομαι, αν δεν καταφέρατε με την πρώτη το επιθυμητό, με τη δεύτερη να γίνει εφικτό.
 

Με πολλή αγάπη για όλες και για όλους

                           Τήνος 28/08/2018

 

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-0Μυξκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

 

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  9 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός

20η Κυριακή του Έτους (Κύκλος Γ)

20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ  Κύκλος Γ΄     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 84 [83], 10-11) Κοίταξε, Θεέ, υπερασπιστή μας, στρέψε το βλέμμα σου στο

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου