ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

Σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2018 άρχισαν οι εργασίες της  τακτικής φθινοπωρινής Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος. Οι εργασίες γίνονται στην Ιερά Μονή των Καπουκίνων Πατέρων στους Αγίους Αναργύρους της Αττικής.

Η  Ιερά Σύνοδος μελετά ως κύριο θέμα: « Η Νεολαία της Εκκλησίας και η οικογένεια» . Η μελέτη του θέματος αυτού γίνεται εν όψει και της Συνόδου των Επισκόπων της Εκκλησίας που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα μελετήσει το ίδιο θέμα.

Στη διάρκεια των εργασιών της Ιεράς Συνόδου θα κληθούν και νέοι της Εκκλησίας μας να δώσουν προσωπική μαρτυρία της χριστιανικής τους πίστης και να μελετήσουν μαζί με τους Ιεράρχες θέματα που τους απασχολούν.
 

Από τη Γραμματεία  της Ιεράς Συνόδου

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Γενική Ακρόαση Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022    Κατήχηση περί Γήρατος – 16. «Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο» (Ιω 14,2).

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου