Στις 23 Φεβρουαρίου ο Πάπας στο Μπάρι Ιταλίας θα τελέσει τη Θ. Λειτουργία κατά τη Συνάντηση για την ειρήνη στη Μεσόγειο

Στις 23 Φεβρουαρίου ο Πάπας στο Μπάρι Ιταλίας θα τελέσει τη Θ. Λειτουργία  κατά τη Συνάντηση για την ειρήνη στη Μεσόγειο

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα  των ιεροτελεστιών που θα τελέσει ο Πάπας Φραγκίσκος  κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Μεταξύ αυτών είναι: η Θεία Λειτουργία στο Μπάρι για τη συνάντηση που είναι αφιερωμένη για την ειρήνη στη Μεσόγειο, που την πρότεινε η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας της Ιταλίας.

Από την τέλεση της Ακολουθίας του  Εσπερινού για την 53η Εβδομάδα Προσευχής για τη Χριστιανική Ενότητα, στις 25 Ιανουαρίου στις 17.30 στη Βασιλική του Σαν Πάολο έξω των τειχών, με την  ευκαιρία  της εορτής της μεταστροφής του Αποστόλου Παύλου στη τέλεση της Θείας Λειτουργίας, στο Μπάρι 23 Φεβρουαρίου, για τη συνάντηση της μελέτης και της πνευματικότητας: "Μεσόγειος σύνορα ειρήνης". Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναφέρονται  οι ιεροτελεστίες  που θα προΐσταται  ο Πάπας τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε χθες  το Γραφείο Τύπου του Βατικανού.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου ο Πάπας θα προΐσταται στη Θεία Λειτουργία  με την ευκαιρία της Κυριακής του Λόγου του Θεού, στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, ενώ το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, παραμονή της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου Παρουσίας του Κυρίου, και ημέρα της αφιερωμένης στον Κύριο ζωής  στις 5 μμ. θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία με τα μέλη των Ινστιτούτων της Αφιερωμένης Ζωής και των Κοινοτήτων της Αποστολικής Ζωής, πάντα στη Βασιλική του Βατικανού.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 29 Μαΐου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου