ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ : ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

3

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ : ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Πρόσφατα αναφέραμε ότι το Βιετνάμ έχει αρκετές ιερατικές κλήσεις και στέλνει ιεραπόστολους σε χώρες που έχουν ανάγκη. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και με την Αρχιεπισκοπή της Σεούλ, στη Νότια Κορέα, η οποία έχει στείλει 22 ιερείς της να εργασθούν σε 10 χώρες.
Πριν λίγες μέρες, μετά την τέλεση της “ Θείας Λειτουργίας για την Ιεραποστολική Εντολή ” από το Σεβ/τατο Job Yobi Koo, Eπερισκοπικό Βικάριο για τις Μακρινές Αποστολές, αναχώρησαν 6 ιερείς της Αρχιεπισκοπής για “εκτέλεση υπηρεσίας” σε άλλες χώρες : οι 2 στην Αρχιεπισκοπή της Οζάκα στην Ιαπωνία, 1 στην Επισκοπή Σαπάρο, επίσης στην Ιαπωνία, 1 για τη Γερμανία, 1 για τη Κολομβία και 1 για τη Γουατεμάλα.
“ Το Άγιο Πνεύμα Μάς οδηγεί, θα είμαστε πάντα κοντά σας, ηθικά και σε ότι άλλο χρειαστείτε ” τους αποχαιρέτησαν ο Γενικός Βικάριος και άλλοι συνάδελφοι τους, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Πληροφόρηση και φωτογραφία από Πρακτορείο FIDES

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου