Μαγευτική η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Τήνο (στην πρώην Μονή Ουρσουλινών)

Μαγευτική η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Τήνο
(στην πρώην Μονή Ουρσουλινών)

Στο κατάμεστο χώρο της Ιστορικής Σχολή Ουρσουλινών, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Η μουσική εκδήλωση διοργανώθηκε από το σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Τήνου και τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση και αισθητική αναβάθμιση του ιστορικού μνημείου της Σχολής Ουρσουλινών, που φιλοξενεί και την συναυλία.

Ειδικότερα τα έσοδα θα τοποθετηθούν για την αντικατάσταση των φθαρμένων κουφωμάτων του Δημοτικού Σχολείου με νέα ενεργειακά, βελτιώνοντας της συνθήκες εκπαίδευσης των μικρών μαθητών. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος ο Σεβασμιώτατος Καθολικός Αρχιεπίσκοπος, Τήνου-Νάξου, κ. Νικόλαος και εκ μέρους των Φίλων της Τήνου, ο πρόεδρος,  κ. Αλογοσκούφης

“Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ” «Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά»… «Δυνατά δυνατά γίναν’ όλα δυνατά τ’ αδύνατα»… «Ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη»… «Δεύτερη ζωή δεν έχει»… «Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές»… «Βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι»… «Τα κορμιά και τα μαχαίρια άντε κάποτε αλλάζουν χέρια»… «Tης καληνύχτας τα φιλιά»… «Όχι δε μιλώ για μια νύχτα εγώ,για όλη τη ζωή μας σου μιλώ…» και πολλά άλλα τραγούδια ακούστηκαν από την επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Μαζί της επί σκηνής ήταν οι σπουδαίοι σολίστες  Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα).

 

Πηγή:  tinostoday.gr

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου