ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Σήμερα 22 Μαΐου 2019 αρχίζουν οι εργασίες της Συνάντησης  της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος με τους Καθολικούς  Εφημερίους Ελλάδος. Επτά Αρχιερείς και 32 ιερείς θα είναι παρόντες στη Συνάντηση αυτή και από μαζί θα μελετήσουν την νέα ποιμαντική για τη νεολαία με τη βοήθεια του ειδικού σε θέματα νεολαίας ιερομονάχου Σαλεσιανού π. Fabio Matard και με βάση το Συνοδικό Κείμενο της Συνόδου των  350 Επισκόπων από όλο τον κόσμο που συνάχθηκαν στη Ρώμη τον περασμένο Οκτώβριο και μελέτησαν  προτάσεις για μία σύγχρονη ποιμαντική για τη νεολαίας. Θα μελετηθεί επίσης η επιστολή που έστειλαν από τη Ρώμη οι Συνοδικοί πατέρες με τη λήξη της Συνόδου και η οποία είναι μία σύντομη, περιεκτική και φιλική επιστολή που εντυπωσίασε όσους νέους την διάβασαν ή την άκουσαν.

Ο π.  Fabio θα παρουσιάσει στην ολομέλεια τρεις εισηγήσεις στην ολομέλεια, συζητήσεις σε ομάδες και παρουσίαση των αποτελεσμάτων  στην ολομέλεια και διάλογος.    

+N

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

14η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, Κύκλος Γ

14η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ   Κύκλος Γ ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 48 [47], 10-11) Αναπολούμε, Κύριε, το έλεός σου, μέσα στο ναό σου. Όπως,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου