Online η νέα συνάντηση του Συμβουλίου των Καρδιναλίων

3

Online η νέα συνάντηση του Συμβουλίου των Καρδιναλίων

Μια διαδικτυακή συνεδρίαση του Συμβουλίου Καρδινάλων (C6) θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Matteo Bruni, είπε ότι θα συζητήσει επίσης πώς θα συνεχίσει τις συναντήσεις με την τρέχουσα κρίση υγείας. Η τελευταία συνάντηση, η 33η, πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου φέτος. Στη συνέχεια, οι συναντήσεις διακόπηκαν λόγω της έκτακτης ανάγκης του Covid-19.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Φεβρουαρίου, οι Καρδινάλιοι Pietro Parolin, Óscar A. Rodríguez Maradiaga, Reinhard Marx, Seán Patrick O’Malley, Giuseppe Bertello και Oswald Gracias συνέχισαν τη φάση της σε βάθος ανάγνωσης και αναθεώρησης του σχεδίου του νέου Αποστολικού Συντάγματος για τη Ρωμαϊκή Κουρία, η οποία μόλις εγκριθεί, θα αντικαταστήσει το Pastor Bonus που κυκλοφόρησε από τον Ιωάννη Παύλο τον 2ο .

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

21η Κυριακή του Έτους (Α)

21η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (A)     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 86 (85), 1-3                           Πρόσεξε Κύριε και εισάκουσέ με, σώσε τον δούλο Σου,

Όπως και για την Αειπάρθενο Μαρία, η αληθινή αγάπη είναι εκείνη που μας μεταμορφώνει και μας φέρνει κοντά στον Θεό

Την αληθινή ομορφιά, εκείνη που πολλοί καλλιτέχνες απεικόνισαν στην Παναγία, «αναληφθείσα με ψυχή και σώμα στην ουράνια δόξα», ως «μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα που υψώνεται