ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Μια πολύ όμορφη βραδιά απολαύσαμε και φέτος στις 28 Δεκεμβρίου 2016 όσοι συμμετείχαμε στη καθιερωμένη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση της Κάριτας Τήνου. Αρκετοί υποστηρικτές και φίλοι της Κάριτας αψήφησαν τη συνεχή βροχή εκείνης της μέρας, ενώ επίσης την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο π. Νικόλαος Ψάλτης, εκκλησιαστικός παραστάτης της τοπικής Κάριτας, ο π. Φραγκίσκος Βιδάλης, Βικάριος της αρχιεπισκοπής μας ο οποίος μετέφερε και το χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου, ο π. Μάρκος Φώσκολος, εφημέριος Αγ. Νικολάου Χώρας, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τήνου, πρόεδροι συλλόγων κλπ.

Τα μέλη του συμβουλίου της Κάριτας και οι εθελοντές θέλουμε να ευχαριστήσουμε :  

· την Αρχιεπισκοπή Νάξου –Τήνου για την παραχώρηση της αίθουσας

· Την ιερά μονή Ουρσουλινών, την ενορία Αγ. Νικολάου Χώρας, το προσκύνημα της Ιεράς Καρδίας του Ιησού και το cateringEXOκαθώς σταθερά κάθε χρόνο μας παραχωρούν τον αναγκαίο εξοπλισμό.

· Το τυπογραφείο «ΤΥΠΟΣ» το οποίο επίσης όλα τα τελευταία χρόνια τυπώνει δωρεάν το διαφημιστικό υλικό της εκδήλωσης, το ζαχαροπλαστείο ΣΕΜΠΟΛΙΑ που πρόσφερε μέρος από το κέρασμα και τις εθελόντριες από τη Στενή και Μυρσίνη που έφτιαξαν τους νοστιμότατους λουκουμάδες που γευθήκαμε.

· Τον κ. Γιάννη Σιώτο ο οποίος πρόσφερε την αντιμισθία του μηνός Δεκεμβρίου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αγορά σχολικών ειδών και παιχνιδιών σε παιδιά απόρων οικογενειών της Τήνου.

· Φυσικά τη μεγαλύτερη τιμή αξίζουν οι νεαροί μουσικοί οι οποίοι υπό τη καθοδήγηση του κ. Αλέκου Χατζίρη μας διασκέδασαν με το πολύ ευχάριστο και μελωδικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά.

Όπως και κατά τη περσινή χρονιά που τα χρήματα δόθηκαν για να καλύψουν ανάγκες εντός Τήνου (Κέντρο Υγείας) έτσι και φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για καλύψουν ανάγκες του Γυμνασίου Τήνου.

Ευχαριστούμε πολύ, Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία. 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

21η Κυριακή του Έτους (Κύκλος Γ)

  21η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, Κύκλος Γ΄ ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 86 [85], 1-3) Πρόσεξε, Κύριε, και εισάκουσέ με, σώσε το δούλο σου, Θεέ

Πρόγραμμα Ενοριών 20-21/8/2022

   Οικισμός Ενορία 20–21 Αυγούστου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Σάββατο 20.00 Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  –

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 20ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 17 Αυγούστου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου