Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΣ REGGIO CALABRIA ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ (3)

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ  ΤΗΣ REGGIO CALABRIA ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

Την Πέμπτη το πρωί η αντιπροσωπέια της Κάριτας της Reggio Calabria επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής στη Χώρα της Τήνου και έγινε μεταξύ τους μία αμοιβαία ενημέρωση για τις δύο τοπικές Εκκλησίες.

Ο Αρχιεπίκσοπος ενημέρωσε την αντιπροσωπέια για τις συνθήκες ζωής και δράσης της τοπικής μας Εκλησίας και  ευχαρίστησε την αντιπροσωπεί για την όλη της συνεργασία με την Κάριτας της τοπικής μας Εκκλησίας.

Διαπιστώθηκε η αμοιβαία επιθυμία να συνεχιστεί και να επαυξηθεί αυτή τη συνεργάσια προς όφελος και των δύο τοπικών Εκκλησιών.

Η αντιπροωσπεία κάλεσε τον Αρχιπίσκοπο, όταν αυτό θα είναι δυνατόν, να επισκεφθεί την Εκκλησία της Reggio Calabria,  και να γνωρίσει από κοντά με μία αντιπροσωπέια της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου τη δράση τόσο της Εκκλησίας όσο και της Κάριτας της Καλαβρίας. 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

3η Κυριακή του Πάσχα (B)

3η   ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (B)     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 66[65],1-2                         Αλαλάξετε στο Θεό όλη η γη, ψάλετε στη δόξα του Ονόματός

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 18 Μαΐου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου