Το Ορατόριο γέμισε με χαρά τα παιδιά

Το Ορατόριο γέμισε με χαρά τα παιδιά

Με αφορμή τη γιορτή στις 31 Ιανουαρίου 2019 του Αγίου Ιωάννη Μπόσκο, ιδρυτή του ορατορίου για τα παιδιά, οι πατέρες της ποιμαντικής ενότητας Στενής διοργάνωσαν μια μέρα αφιερωμένη στα παιδιά.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 λοιπόν οι μοναχοί πατέρες και οι αδελφές μοναχές σε συνεργασία με τις κατηχήτριες και τους νέους από τη Μυρσίνη και τη Στενή υλοποίησαν τα λόγια του Αγίου: "Η αγιοσύνη ισοδυναμεί με συνεχή χαρά".

Πολλά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διασκέδασαν παίζοντας παιχνίδια όπως ψάρεμα, bowling, ποδοσφαιράκι και άλλα. Όλα βέβαια βγήκαν κερδισμένα καθώς εξαργύρωσαν τη νίκη τους με σοκολάτες και καραμέλες!

Τα παιδιά λοιπόν μας δείχνουν το δρόμο, "…γιατί σε όσους είναι σαν κι αυτά ανήκει η Βασιλεία των ουρανών" (Ματθ. 19,14). 

ΠΦ και ΠΙ

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

a_fragkiskos_2014_2.jpg

Ωράριο Θείων Λειτουργιών

   Οικισμός Ενορία 2-3 Ιουλίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Σάββατο 19.30 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου