Το Νοέμβριο θα πάω στην Ιαπωνία

Το Νοέμβριο θα πάω στην Ιαπωνία

Κατά τη διάρκεια της πτήσης προς τον Παναμά, συζητώντας με τους δημοσιογράφους ο Πάπας μίλησε για μετανάστες και ταξίδια

Τον Νοέμβριο θα έρθω στην Ιαπωνία, προετοιμάσου: αυτό είπε ο Πάπας κατά την πτήση του προς τον Παναμά, απαντώντας σε έναν Ιάπωνα δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν σχεδιάζει κάποιο ταξίδι στη χώρα του. Ο Φραγκίσκος είπε ότι επιθυμεί να πάει και στο Ιράκ, αλλά οι τοπικοί επίσκοποι λένε ότι προς το παρόν δεν είναι ασφαλές.

Ένας άλλος δημοσιογράφος έδωσε στον Πάπα ένα σχέδιο για τον νεαρό μετανάστη που πέθανε στη θάλασσα ο οποίος έφερε ραμμένη επάνω στα ρούχα του την έκθεση αξιολόγησής του. Ο Πάπας συγκινήθηκε και είπε ότι θα ήθελε να μιλήσουν γι αυτό κατά το ταξίδι της επιστροφής του.

+N

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ  ΤΗΣ 3ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 22 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου