Το επίπεδο ασφαλείας έμεινε αμετάβλητο στο Βατικανό

Το επίπεδο ασφαλείας έμεινε αμετάβλητο στο Βατικανό

Το Βατικανό δεν έλαβε επί πλέον ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας  μετά από τις τρομοκρατικές απειλές. Το διευκρίνισε το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, ο Καρδινάλιος  Γραμματέας της Αγίας Έδρας Pietro Parolin.Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας, τα ισχύοντα μέτρα  είναι υψηλού επιπέδου και επαρκή.

Μετά τη δημοσίευση ενός  video από το ISIS, στο οποίο ένα; τζιχαντιστής εκτοξεύει απειλές εναντίον της Ιταλίας και εναντίον του Πάπα, λέγοντας: “Να το θυμάστε αυτό άπιστοι , θα έρθουμε στη Ρώμη”, ο αξιωματούχος εξέφρασε τη θλίψη του «γι' αυτό το άσκοπο μίσος».

Σε ότι αφορά το  drone που το πρωινό της Παρασκευή  υπερίπτατο πάνω από το Βατικανό, Ο Υποδιευθυντής του Γραφείου Τύπου, Paloma García Ovejero, διευκρίνισε  ότι «ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και ούτε υπήρξε συναγερμός». 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

a_fragkiskos_2014_2.jpg

Ωράριο Θείων Λειτουργιών

   Οικισμός Ενορία 2-3 Ιουλίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Σάββατο 19.30 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου