Δ Πανελλήνια Συνάντησης Κατηχητών

Δ Πανελλήνια Συνάντησης Κατηχητών

Χθες, 28 Αυγούστου 2017, άρχισαν τις Σύρο οι εργασίες της Δ Πανελλήνιας Συνάντησης Κατηχητών. Η πανελλήνια αυτή Συνάντηση διοργανώνεται από τη Συνοδική Επιτροπή για τον  ευαγγελισμό και την κατήχηση, της οποίας Πρόεδρος είναι ο Σεβασμιότατος π. Ιωάννης Σπιτέρης, Αρχιεπίσκοπος Κερκύρας και Ιονίων Νήσων και Αποστολικός Τοποτηρητής του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης.

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου έστειλε προ τον Σεβασμιότατο Πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής για τον ευαγγελισμό και την κατήχηση την παρακάτω επιστολή:
 

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ- ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

 

Αρ. Πρωτ.175/2017

                                                                Τήνος 28/8/2017

 

Προς
Τον Σεβασμιότατο Ιωάννη Σπιτέρη
Πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής για τον Ευαγγελισμό και την Κατήχηση.

ΣΥΡΟΣ

Σεβασμιότατε,

Δεχθείτε σας παρακαλώ τη διαβεβαίωση ότι  κατά την αυριανή Πανήγυρη του Μαρτυρίου του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, κατά την οποία θα τελέσουμε με τον Αδελφό μας στην Αρχιεροσύνη Σεβασμιότατο π. Νικόλαο Φώσκολο,  Πανηγυρική Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Κώμη Τήνου, ενώπιον τουλάχιστον πεντακοσίων ατόμων, η εκεί συναγμένη Εκκλησία θα κληθεί να προσευχηθεί για την επιτυχία της Πανελλήνιας Συνάντησης  των Κατηχητών στη Σύρο.

Θα ζητήσουμε από τον Άγιο Ιωάννη, να μας ενθαρρύνει όλους τους κατηχητές  στην μαρτυρία της πίστεως και με τις ικεσίες του η Αγία Χάρη του Θεού να μας συνοδεύει στη ζωή,  ώστε τη μαρτυρία μας να την δίνουμε πρώτα με τη ζωή μας και έπειτα με τον κατηχητικό μας  λόγο, για να είναι σωτήρια  για μας και πειστική για όλους.

 

Με πολλή αδελφική αγάπη

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Πάρου-Άνδρου-Τήνου Μυκόνου

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 13ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιουνίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου