Τήνος – Ψήφισμα Συλλόγου Αποφοίτων Ουρσουλινών Αθηνών για το θάνατο της Θηρεσίας Φόνσου

8

.Σ. “AUSSI-ATHENES ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
(ΨΥΧΙΚΟΥ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ)” Το Διοικητικό Συμβούλιο του AUSSI ATHENES Συλλόγου Αποφοίτων Ουρσουλινών Αθηνών (Ψυχικού-Αμαρουσίου), με αφορμή την αναγγελία του θανάτου της πρώην καθηγήτριας του σχολείου μας, αδελφής μοναχής του Τάγματος Ουρσουλινών, ΘΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΝΣΟΥ, αναγνωρίζοντας τη συνολική ανεκτίμητη προσφορά και το έργο της, συνήλθε εκτάκτως στις 21.9.2020 και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τα εξής :

1. Να εκδοθεί το παρόν ψήφισμα
2. Να κατατεθεί ως δωρεά στη μνήμη της το ποσό 500 € στο φιλανθρωπικό ίδρυμα CARITAS ΤΗΝΟΥ- ΝΑΞΟΥ, όπως ήταν ανέκαθεν η επιθυμία της.
3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τοπικό τύπο καθώς και στα μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης του Συλλόγου και του Σχολείου

κοινοποίηση άρθρου:

Διαβάστε ακόμη

Εννεαήμερο Ιεράς Καρδίας (3η ημέρα)

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΗΜΕΡΟΥ –Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. –Αμήν. 1.Πράξη συντριβής: Αμάρτησα, Θεέ μου,

ANGELUS 3ης Ιουλίου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της Θείας Λειτουργίας της σημερινής

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου