Τετραήμερη εκδρομή από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Τετραήμερη εκδρομή από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου οργανώνει για τα Μέλη και τους Φίλους του, Εκδρομή στην Εύβοια – Αράχοβα – Δελφούς – Ιτέα – Γαλαξίδι, από τις 16 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2016, με το παρακάτω Πρόγραμμα:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Αναχώρηση στις 4.20 για Πειραιά. Άφιξη στις 08.00, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Εύβοια, με στάση στην Ερέτρια. Συνέχεια για την Κύμη με κατάληξη στην πόλη της Χαλκίδας-Διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο *ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ*.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου: Αναχώρηση το πρωΐ για το Αρτάκι, Προκόπι, προσκύνημα στο ιερό λείψανο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Συνέχεια για τη Λίμνη. Επίσκεψη στην Αιδηψό. Επιστροφή στη Χαλκίδα.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου: Αναχώρηση για την Ιτέα. Μετάβαση στο Ξενοδοχείο **. Επίσκεψη στο Γαλαξίδι. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο για διανυκτέρευση. Το βράδυ ελεύθερο στην Ιτέα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Το πρωΐ αναχώρηση για τους Δελφούς. Επίσκεψη του Μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου. Μετάβαση στην Αράχοβα, με κατάληξη τον Πειραιά. Στις 19.00 αναχώρηση για τη Σύρο.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 230 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα εισιτήρια πλοίου Σύρου-Πειραιά-Σύρου. Δυο διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο *ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ* στη Χαλκίδα. Μια διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο *ΓΑΛΗΝΗ* στην Ιτέα. Τρία πρωϊνά σε πλούσιο μπουφέ. Όλες οι μετακινήσεις με το πούλμαν. Ξεναγός στους Δελφούς. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Χάρτες-Έντυπα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Το φαγητό, οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε προαιρετικό. Τα μονόκλινα δωμάτια έχουν επιβάρυνση 45 ευρώ συνολικά.

Αναλυτικά Προγράμματα και δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Αυγούστου 2016, στα μέλη του Διοικ. Συμβουλίου κ. κ. Λεονάρδο Παλαιολόγο,Τηλ.22810-85.818-Κιν. 693 232 7710 και Πέτρο Ρούσσο, Τηλ. 22810-43.282-Κιν. 697 35 54 530.

Από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 26 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Angelus, 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Το Ευαγγέλιο της σημερινής Θείας Λειτουργίας μας παρουσιάζει

Συνομιλία με έναν ιερέα, Εξορκιστή στην Ελλάδα.

«Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ» ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ, ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ «Ο ‟Εξορκιστής″ (πρωτότυπος τίτλος: The Exorcist) είναι μια κινηματογραφική ταινία θρίλερ του 1973, αμερικανικής παραγωγής. Έχει λάβει

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου