Σύντομες ειδήσεις

Σύντομες ειδήσεις

1.- Ο Πάπας προσεύχεται για τα θύματα  του σεισμού της Aquila του 2009. προσεύχομαι, είπε, για να ξαναζητήσετε την πόλη σας μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης.  

2.- Ο Πάπας επισκέφθηκε το εκπαιδευτήριο San San Carlo  στο Μιλάνο, με την ευκαιρία  150 χρόνια λειτουργίας του. με αυτή την ευκαιρία, ανάμεσα σε άλλα είπε «στο κόσμο υπάρχουν άνθρωποι  που πουλούν όπλα για να σκοτώνουν παιδιά. Αν έχετε μέσα σας ένα τέτοιο πνεύμα, διώξτε  το».

3.- Άρωμα-ευωδία αγιότητας. Τι  και πως θα ήταν ο κόσμος αν έλειπε αυτό το άρωμα αγιότητας που εκπέμπουν τόσοι   μοναχοί μέσα στον κόσμο;  Λόγια του Πάπα.

4.- Ο Πάπας επισκέφτηκε την Ενορία San Giulio di Monteverde και όταν οι νέοι του είπαν ότι  πολλές φορές έχουν  αμφιβολίες για τη πίστη, τους απάντησε: «Και εγώ είχα, αλλά μαζί με τον Ιησού τις νίκησα. Μην προσπαθήσετε  μόνοι σας αλλά χρειάζεται η βοήθεια του Ιησού»   

5.- Τη νύχτα του Πάσχα, στο Hong Kong, θα λάβουν το βάφτισμά, 2.800 άτομα.  Το Hong Kong  μετράει γύρω στις 580.000 καθολικούς στα 7 εκατομμύρια. Αυτό ανακοίνωσε ο Καρδινάλιο της πόλης Jonh Tong Hon.

6.- Όχι σε λιθοβολισμό κατηγορίας, ο Ιησούς ανοίγει νέες πόρτες ευσπλαχνίας και συγχώρεσης είπε ο Πάπας,   και συνέχισε με μια προσευχή στη Παναγία  για να μας βοηθήσει στην συγχώρεση

π.α.φ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ποιμαντική επιστολή Ιεραρχίας

                  ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 5606/2024      Σύρος, 23 Φεβρουαρίου 2024 Προς τους πιστούς της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα Αδελφοί μας και

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 24 Φεβρουαρίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου