ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος πληροφορηθείς στη Χίο, όπου ευρίσκεται, την  εκδημία του Πρωτοπρεσβύτερου π. Αντωνίου Φωσκόλου, έστειλε στο Σεβασμιότατο  κ. Δωρόθεο Β’ την παρακάτω συλλυπητήρια:  

 

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΧΙΟΥ – ΛΕΣΒΟΥ -ΣΑΜΟΥ

 

Αρ.Πρωτ. 22 /2017                                                   

Χίος 13/10/2017

 

Προς

τον Σεβασμιότατο κ. Δωρόθεο Β΄
Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κλπ
ΤΗΝΟΣ

Σεβασμιότατε Αδελφέ,

Στη Χίο, όπου βρίσκομαι για ποιμαντικούς λόγους, πληροφορήθηκα την αιφνίδια κοίμηση του προσφιλέστατου και σε μας ιερέα σας αείμνηστου εφημερίου Κτικάδου π. Αντωνίου.

Συμμετέχω στην ανθρώπινη θλίψη σας, της οικογενείας του, του ιερού κλήρου Τήνου και όλων των ενοριτών Κτικάδου που τόσο τον αγάπησαν  και εκείνος αγάπησε.

Ο Κύριος να κατατάξει την αγνή ψυχή του στη χώρα των ζώντων και σύντομα να βρεθεί ο νέος εκείνος που θα θελήσει να καλύψει  το μεγάλο κενό που άφησε στον Ιερό σας Κλήρο της Τήνου ο αξέχαστος π. Αντώνιος.

Προσεύχομαι στον Κύριο να είναι: Μακαρία ἡ δός, ἢπορεύει σήμερον, ὅτι ἡτοιμάσθη εις αυτόν τόπος ἀναπαύσεως.

 

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος
Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου

 

ΥΓ: Στην εξόδια Ακολουθία θα μας εκπροσωπήσουν: ο Γενικός Βικάριος της Αρχιεπισκοπής μας, Πανοσιολογιότατος π. Φραγκίσκος, ο Εφημέριος Καθολικών Κτικάδου π. Γεώργιος  αλλά και όσοι ιερείς μας  μπορέσουν.

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου