Συγκλονίζει ο Πάπας Φραγκίσκος Το μήνυμα για τον θάνατο του μικρού Άλφι

Συγκλονίζει ο Πάπας Φραγκίσκος, το μήνυμα για τον θάνατο του μικρού Άλφι

«Ο Θεός τον υποδέχεται στην αγκαλιά του» αναφέρει μεταξύ άλλων στο συγκινητικό του μήνυμα για τον θάνατο του μικρού Άλφι, ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στον θάνατο του μικρού Άλφι Έβανς, που έφυγε από την ζωή χθες τη νύχτα στη Μεγάλη Βρετανία, αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, με μήνυμά του που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος από τον θάνατο του μικρού Άλφι. Σήμερα προσεύχομαι κυρίως για τους γονείς του, την ώρα που ο Πατέρας Θεός τον υποδέχεται στην αγκαλιά του», έγραψε ο Αργεντινός ποντίφικας.

Τις περασμένες ημέρες ο Φραγκίσκος είχε εκφράσει ανοικτά την υποστήριξή του στον γονείς του μικρού, ενώ οι υπεύθυνοι καθολικού παιδιατρικού νοσοκομείου της Ρώμης είχαν δηλώσει έτοιμοι να του προσφέρουν κάθε δυνατή φροντίδα.

Ποιος ήταν ο μικρός Άλφι Έβανς που συγκλόνισε τη Βρετανία

Η περιπέτεια του 23 μηνών Άλφι Έβανς είχε συγκινήσει ολόκληρη τη Βρετανία. Ο μικρός Άλφι είχε προσβληθεί από σπάνια νευροεκφυλιστική ασθένεια. Οι γονείς του ενεπλάκησαν σε δικαστική διαμάχη με νοσοκομείο στο Λίβερπουλ. Είχαν τη στήριξη του Πάπα Φραγκίσκου. Όμως οι προσπάθειές τους να σώσουν το αγγελούδι τους, έπεσαν στο κενό. Ο Άλφι έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες πριν κλείσει τα δυο του χρόνια.

Τον θάνατο του παιδιού τους ανακοίνωσαν με σπαρακτικά μηνύματα οι γονείς του. «Ο μονομάχος μου άφησε κάτω την ασπίδα του και άνοιξε τα φτερά του στις 02:30, μας ράγισε η καρδιά», έγραψε στο Facebook ο πατέρας του Τομ Έβανς. «Το μικρό μας αγοράκι άνοιξε απόψε τα φτερά του (…) Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας», σημειώνει επίσης στο Facebook η μητέρα του Κέιτ Τζέιμς.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση Πάπα Φραγκίσκου, 22 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023   Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού. Η

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου