ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου στην περιοχή της Λιβάδας η εορτή της Μεταστάσεως της Θεοτόκου. Αποβραδίς τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον εφημέριο της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Γιάννη Σκλάβο, όπως και την Κυριακή το απόγευμα, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία λειτουργία προς τιμή της Παναγίας, μαζί του συλλειτούργησε ο Διάκονος Μάριος Φώσκολος.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο Προσκύνημα της Παναγίας για να την δοξάσει, να την ευχαριστήσει αλλά και να της εναποθέσει τα προβλήματά του.

Τους ύμνους έψαλε η μικρή χορωδία της ενορίας της Μυρσίνης με την συμμετοχή όλου το εκκλησιάσματος, τους ύμνους συνόδευε  με το αρμόνιο ο κ. Αντώνιος Χαρικιόπουλος.

Το κήρυγμα το πραγματοποίησε ο π. Γιάννης ο οποίος τόνισε την σημασία της  εορτής και έκανε μια σύντομη αναφορά στην επέτειο των 140 χρόνων από την οικοδόμηση του Ναού.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ιερείς και λαϊκοί της Λεφεβριανής Αδελφότητας: Η διαδικασία επιστροφής στην πλήρη κοινωνία με την Καθολική Εκκλησία

Για την επιστροφή στην πλήρη κοινωνία με την Καθολική Εκκλησία, μετά τη σχισματική πράξη της 1ης Ιουλίου, δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί η εμπειρία ειδικών