ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου στην περιοχή της Λιβάδας η εορτή της Μεταστάσεως της Θεοτόκου. Αποβραδίς τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον εφημέριο της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Γιάννη Σκλάβο, όπως και την Κυριακή το απόγευμα, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία λειτουργία προς τιμή της Παναγίας, μαζί του συλλειτούργησε ο Διάκονος Μάριος Φώσκολος.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο Προσκύνημα της Παναγίας για να την δοξάσει, να την ευχαριστήσει αλλά και να της εναποθέσει τα προβλήματά του.

Τους ύμνους έψαλε η μικρή χορωδία της ενορίας της Μυρσίνης με την συμμετοχή όλου το εκκλησιάσματος, τους ύμνους συνόδευε  με το αρμόνιο ο κ. Αντώνιος Χαρικιόπουλος.

Το κήρυγμα το πραγματοποίησε ο π. Γιάννης ο οποίος τόνισε την σημασία της  εορτής και έκανε μια σύντομη αναφορά στην επέτειο των 140 χρόνων από την οικοδόμηση του Ναού.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ANGELUS, Κυριακής 14ης Αυγούστου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή,14 Αυγούστου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της σημερινής Θείας Λειτουργίας υπάρχει μια

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου