Προστατεύουμε πρώτα τους πιο ευάλωτους

Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν μετά τους εμβολιασμούς:

Πρώτα προστατεύουμε τους πιο ευάλωτους

Φον_ντερ_Λαιεν.jpg

Ώρα Ελευθερίας για την Ευρώπη, καθώς σήμερα Κυριακή 27/12/2020, πραγματοποιούνται οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού.

Ημέρα – ορόσημο η 27η Δεκεμβρίου 2020 για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης καθώς άρχισαν οι εμβολιασμοί, με την αίσθηση της απελευθέρωσης από κορωνοϊό να διαφαίνεται πιο έντονα στον ορίζοντα.

Τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα υπάρχουν αρκετές δόσεις εμβολίου για όλους, εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν τονίζοντας ότι πρώτα «προστατεύουμε τους πιο ευάλωτους».

Πιο συγκεκριμένα, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανέφερε ότι «σήμερα οι πρώτοι Ευρωπαίοι εμβολιάζονται κατά της COVID-19. Είμαι συγκινημένη που βλέπω άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο παντού σε όλη την ΕΕ. Από τη Μαδρίτη στο Παρίσι, από την Αθήνα στη Ρίγα».

«Πρώτα προστατεύουμε τους πιο ευάλωτους.
Σύντομα θα έχουμε αρκετές δόσεις για όλους μας», πρόσθεσε.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ωράριο Λειτουργιών

   Οικισμός Ενορία 9–10 Ιουλίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Κυριακή 09.00 Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της

Εννεαήμερο Ιεράς Καρδίας (5η Ημέρα)

  ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΗΜΕΡΟΥ –Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. –Αμήν. 1.Πράξη συντριβής: Αμάρτησα, Θεέ μου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου