Προσευχόμαστε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου

Προσευχόμαστε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου


Στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, όπου επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας σε πιστούς στην πλατεία Αγίου Πέτρου.

«Προσευχόμαστε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου και τους συγγενείς τους», είπε.

«Το πνεύμα ας χαρίσει ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Ας επουλώσει τις πληγές του πολέμου και της τρομοκρατίας η οποία, και την περασμένη νύχτα, στο Λονδίνο, έπληξε αθώους πολίτες", πρόσθεσε ο Πάπας Φραγκίσκος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από την πλευρά του ο Ιταλός πρωθυπουργός, Πάολο Τζεντιλόνι, έγραψε στο Twitter: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τη βρετανική κυβέρνηση, όπως και την κοινή στράτευση κατά της τρομοκρατίας. Ας ενωθούμε για να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων».

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφή την απόλυτη καταδίκη και τον αποτροπιασμό μας. Η Ιταλία θα είναι πάντα στο πλευρό της Μεγάλης Βρετανίας, στη μάχη ενάντια σε όσους θέλουν να καταστρέψουν την πολιτισμένη συνύπαρξη των ελεύθερων και ανοικτών κοινωνιών μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ιταλία, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Πηγή: iefimerida.gr

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

24 Σεπτεμβρίου μνήμη της Παναγίας της Φανερωμένης

  Στις αρχές του 13ου αιώνα, οι Μωαμεθανοί καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας. Χιλιάδες χριστιανοί συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι ή μεταφέρονται στην Αφρική, όπου πωλούνται ως

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου