Προς τους Διευθυντές και Διευθύντριες, το διδακτικό προσωπικό τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων τις μαθήτριες και τους μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τήνο

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ- ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Αρ. Πρωτ. 176/2017
Αρ.Φακ.    900/905                                  

Τήνος 1/9/2017

 

 

Προς
τους Διευθυντές και Διευθύντριες,
το διδακτικό προσωπικό
τους  Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων
τις μαθήτριες και τους μαθητές
των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τήνο
ΕΝΤΑΥΘΑ

 

Αγαπητοί μου,

Με τις ευλογίες του Θεού  και τις ευχές της Εκκλησίας θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες ένα νέο σχολικό έτος και η σκέψη μου είναι κοντά σας  με την προσευχή μου και την ευχή μου: να είναι ένα έτος  με υγεία για όλες και όλους σας και να συμβάλει η καθεμία και ο καθένας σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην επιτυχία του εκπαιδευτικού και επιμορφωτικού έργου του Σχολείου σας.

 Καθώς όλα πρέπει να ξεκινούν από το Θεό και εις αυτόν να ολοκληρώνονται,  ζητώ από τον Κύριο  να σας ευλογεί και να είναι μαζί σας σε όλη τη διάρκεια της νέας αυτής σχολικής χρονιάς.

Μια ιδιαίτερη σκέψη μου για τις μαθήτριες και τους μαθητές της πρώτης τάξης των  Δημοτικών, του Γυμνασίου και των Λυκείων. Και τα θερμά μου συγχαρητήρια και πάλι σε όσες πρώην συμμαθήτριες και συμμαθητές σας εισήλθαν στις Ανώτερες ή Ανώτατες Σχολές.

Καλή λοιπόν Σχολική χρονιά με υγεία, χαρά και προκοπή μέσα σε ένα όμορφο  οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, όπως πρέπει να είναι κάθε σύγχρονο σχολείο.

 

Με πολλή  εν Χριστώ αγάπη

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου