Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Επειδή είναι κοντά η ημέρα, κατά την  οποία θα γίνει ο αγιασμός στα  νηπιαγωγεία , δημοτικά σχολεία, γυμνάσιο και Λύκεια της Τήνου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και προβλέπονται να υπάρξουν και πάλι,  δικαιολογημένα παράπονα, από τους πιστούς μας.

Και αυτό διότι δεν γίνεται σε κανένα  από αυτά τα σχολεία αγιασμός από την Καθολική Εκκλησία, ιδιαίτερα σε εκείνα που η μεγάλη πλειονότητα των μαθητών και μαθητριών είναι καθολικού δόγματος.

Περιοριζόμαστε στο να δημοσιεύσουμε  επιστολή την οποία έστειλε, με ημερομηνία 4/8/2017, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπός μας π. Νικόλαος στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο εκθέτοντας τους προβληματισμούς του για το θέμα αυτό, όπως και μερικά άλλα θέματα.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί απάντηση.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου