“Πόσο είναι ωραίο και καλό οι αδελφοί να ζουν με ομόνοια”!

“Πόσο είναι ωραίο και καλό οι αδελφοί να ζουν με ομόνοια”!

“Πόσο είναι ωραίο και όμορφο οι αδελφοί να ζουν με ομόνοια”! Αυτή η διαπίστωση του Ιερού Ψαλμωδού, έγινε πράξη το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, στο Ψυχικό, κατά το δείπνο που ο Αποστολικός Νούντσιος της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα, Τιτουλάριος Αρχιεπίσκοπος της Sila, Σεβασμιότατος Savio Hon Tai-Fai, παρέθεσε στα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, οι οποίοι συνάχθηκαν στην Αθήνα για τις εργασίες της Τακτικής Εαρινής Συνόδου.

Στους χώρους της Αποστολικής Νουντσιατούρας, που το 2001 φιλοξένησαν τον Πάπα Άγιο Ιωάννη-Παύλο Β', κατά το προσκύνημά του στην Ελλάδα “στα βήματα του Αποστόλου Παύλου”, οι Καθολικοί Επίσκοποι δείπνησαν μέσα σε ένα αδελφικό κλίμα, και φάνηκε με σαφήνεια ότι, όποιες και αν είναι οι εθνικές ή πολιτισμικές καταβολές του καθενός, όλοι είναι αδελφοί μέσα στην πληρότητα της Καθολικής πίστης.

Οι ευχαριστίες των Επισκόπων απευθύνονται τόσο προς τον Σεβασμιότατο Αποστολικό Νούντσιο και τον συνεργάτη του Πανοσιολογιότατο π. Massimo Catterin, όσο και προς τις Αδελφές της γυναικείας Αδελφότητας των Siervas de Santa Margarita María y de los Pobres, οι οποίες προσφέρουν τη διακονία τους στην Αποστολική Νουντσιατούρα και φρόντισαν για την αρτιότητα του δείπνου.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου