“Πόσο είναι ωραίο και καλό οι αδελφοί να ζουν με ομόνοια”!

“Πόσο είναι ωραίο και καλό οι αδελφοί να ζουν με ομόνοια”!

“Πόσο είναι ωραίο και όμορφο οι αδελφοί να ζουν με ομόνοια”! Αυτή η διαπίστωση του Ιερού Ψαλμωδού, έγινε πράξη το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, στο Ψυχικό, κατά το δείπνο που ο Αποστολικός Νούντσιος της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα, Τιτουλάριος Αρχιεπίσκοπος της Sila, Σεβασμιότατος Savio Hon Tai-Fai, παρέθεσε στα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, οι οποίοι συνάχθηκαν στην Αθήνα για τις εργασίες της Τακτικής Εαρινής Συνόδου.

Στους χώρους της Αποστολικής Νουντσιατούρας, που το 2001 φιλοξένησαν τον Πάπα Άγιο Ιωάννη-Παύλο Β', κατά το προσκύνημά του στην Ελλάδα “στα βήματα του Αποστόλου Παύλου”, οι Καθολικοί Επίσκοποι δείπνησαν μέσα σε ένα αδελφικό κλίμα, και φάνηκε με σαφήνεια ότι, όποιες και αν είναι οι εθνικές ή πολιτισμικές καταβολές του καθενός, όλοι είναι αδελφοί μέσα στην πληρότητα της Καθολικής πίστης.

Οι ευχαριστίες των Επισκόπων απευθύνονται τόσο προς τον Σεβασμιότατο Αποστολικό Νούντσιο και τον συνεργάτη του Πανοσιολογιότατο π. Massimo Catterin, όσο και προς τις Αδελφές της γυναικείας Αδελφότητας των Siervas de Santa Margarita María y de los Pobres, οι οποίες προσφέρουν τη διακονία τους στην Αποστολική Νουντσιατούρα και φρόντισαν για την αρτιότητα του δείπνου.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση Πάπα Φραγκίσκου, 22 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023   Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού. Η

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου