ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ;

6

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ;

Κάποιος φίλος μου με ρώτησε, πως μπορεί να πάει από την Τήνο στη Νάξο με το ίδιο πλοίο το μήνα Ιούλιο.
Κοίταξα τα αναρτημένα δρομολόγια στο internet και δεν πίστευα στα μάτια μου . Για όλο το μήνα Ιούλιο του έτος 2020 μ.Χ συνάντησα την εξής δήλωση «Δεν βρέθηκαν διαθέσιμα δρομολόγια.»
Τότε σκέφτηκα να κοιτάξω και για το μήνα Αύγουστο του 2020 και τότε πραγματικά απογοητεύτηκα όταν και πάλι διάβασα την ίδια φράση: «Δεν βρέθηκαν διαθέσιμα δρομολόγια».
Τότε λέω στο φίλο μου: «δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια για την Τήνο προς τη Νάξο, ούτε τον Ιούλιο, ούτε τον Αύγουστο. Και να σκεφθείς ότι η Νάξος και η Τήνος είναι δύο από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων και απέχουν μόνο μία ώρα με ένα ταχύπλοο και δύο με ένα συμβατικό πλοίο».
Και ο φίλος μου με ξαναρωτά: «και τι να κάνω αφού πρέπει να πάω στη Νάξο μέσα στον Ιούλιο». Τότε ξανακοίταξα στο internet με περισσότερη προσοχή και του βρήκα ένα σωρό λύσεις:

1.- Να φύγει από την Τήνο με ένα από τα συμβατικά πλοία και να πάει στη Μύκονο. Εκεί να περιμένει μερικές ώρες και θα υπάρξουν αρκετά πλοία για Νάξο
2.- Να πάει από την Τήνο στη Πάρο και μετά από μερικές ώρες να πάρει κάποιο από τα πολλά πλοία και να πάει στη Νάξο
3.- Να πάει στη Σύρο και από εκεί μετά από κάποιες ώρες να πάρει ένα από τα πολλά πλοία και πάει στη Νάξο μέσω Μυκόνου και Πάρου.
4.- Να πάει στον Πειραιά και από εκεί να πάρει ένα από τα πολλά πλοία για τη Νάξο
5.- Να πάει στη Ραφήνα και από εκεί να πάει στο αεροδρόμιο και να πάρει το αεροπλάνο για Νάξο, αλλά να μην ξεχάσει τη μάσκα!
6.- Μπορεί εν τω μεταξύ να υπάρξουν και τα υδροπλάνα που μας είχαν υποσχεθεί πριν από δεκαπέντε χρόνια και κάθε χρόνο απλώς μας υπενθυμίζουν ότι ΘΑ έρθουν!

Ο φίλος μου απογοητευμένος μου είπε τότε: «Ήρθα στις Κυκλάδες για διακοπές, διότι με βεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την πανδημία, ξέχασαν όμως να μου πουν ότι για να πάω από την Τήνο στην Νάξο πρέπει να ταλαιπωρηθώ τόσο πολύ. Δεν πειράζει όμως, χρόνου, αν είμαι καλά δεν θα προγραμματίσω ταξίδι από την Τήνο στη Νάξο αλλά από την Τήνο στην Καβάλα που είναι πιο εύκολο αφού θα με πάει το ίδιο πλοίο.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας και ταλαιπωρούμε και τους αρμόδιους με τις ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Μνημόσυνο π. Εμμανουήλ Ρεμούνδου

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 στον Καθολικό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Νάξου θα τελεστεί 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του π.

Angelus, 10 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα!  Αυτή τη Β’ Κυριακή της Παρουσίας, το Ευαγγέλιο

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου