Πανηγύρισαν οι Ναοί του Κρόκου και της Μυρσίνης στην Τήνο

Πανηγύρισαν οι Ενοριακοί Ναοί του Κρόκου και της Μυρσίνης στην Τήνο

κροκος_1φή.JPG

Μέσα σε κλίμα χαράς και πνευματικότητας, την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, πανηγύρισαν οι ενοριακοί Ναοί της Παναγίας, στον Κρόκο Τήνου καθώς και στην Μυρσίνη.
Στο χωρίο του Κρόκου την παραμονή της εορτής, τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Σεβασμιότατο π. Νικόλαο Πρίντεζη, και συμπροσευχήθηκαν μαζί του ο Εφημέριος του Ναού π. Ριχάρδος Taraszkiewicz, και ο π. Ιωάννης Σκλάβος.

κροκος_2ή.JPG

Την ημέρα της πανήγυρης στις 11.00 τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία προέδρευσε ο π. Αλέξανδρος Πέρρος και μαζί του συλλειτούργησαν ο π. Ριχάρδος Taraszkiewicz, ο π. Γεώργιος Παλαμάρης και ο π. Ιωάννης Σκλάβος.

μυρσινη_1ή.JPG

Στο χωρίο της Μυρσίνης την παραμονή της εορτής τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός από τον π. Νικόλαο Ψάλτη και μαζί του συμπροσευχήθηκε ο εφημέριος του ναού π. Fernando Bravo IVI.
Την ημέρα της πανήγυρης το απόγευμα στις 19.00 τελέστηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο π. Νικόλαο Πρίντεζη και μαζί του συλλειτούργησαν ο εφημέριος του ναού π. Fernando Bravo IVI και ο π. Ριχάρδος Taraszkiewicz.
Στο ιερό βοήθησε ο διάκονος Μάριος.

κροκος_3φή.JPG

Δυστυχώς τα μέτρα έναντι στον νέο κορονοϊό δεν άφησαν τους πιστούς ενορίτες των ναών, αλλά και όλους τους φιλέορτους να εορτάσουν όπως θα ήθελαν αυτό το μεγάλο γεγονός της σωτηρίας μας.
Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε όλοι και όλες καλά και γεμάτοι από υγεία ψυχική και σωματική ώστε να εορτάσουμε μαζί ως ενοριακές κοινότητες τα Μυστήρια της Σωτηρίας μας.

π. Ιωάννης Σκλάβος

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΤΗΣ 8ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2 Μαρτίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Φόβος να πιστέψουμε και να αγαπήσουμε

ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ «Μη φοβάστε, εγώ νίκησα τον κόσμο»   Σήμερα ακούγεται όλο και περισσότερο: «Εγώ δεν εμπιστεύομαι πιά κανέναν, ούτε τον

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου