ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!

5

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!

Το κοινωνικό δίκτυο Tic Toc και οι “ προκλήσεις “ που αντιμετωπίζουν κάποιοι από όσους ανεβάζουν σχετικά βίντεο, έδωσε μια φαεινή ιδέα στον πλούσιο εργοστασιάρχη υφαντουργίας Milan Kashif Za Neer Chohadary : Την ημέρα της σωτηρίας (θα ) πρέπει να αποδείξω ότι υπήρξα καλός μουσουλμάνος. Τι καλύτερο από το να φέρω στο Ισλάμ όσους περισσότερους απίστους μπορώ. Διαθέτω χρήματα, ας ( τους ) τα προσφέρω. Επομένως η πρόκληση που αυτοπροσώπως ανέβασε στο Tic Toc είναι : 200.000 ρουπίες ( 1186 δολ ΗΠΑ ) για κάθε χριστιανό που θα γίνει μουσουλμάνος – 1.000.000 ρουπίες ( 5930 δολ ΗΠΑ ) για κάθε χριστιανική οικογένεια που θα αλλαξοπιστήσει !
Αντίστοιχες πιέσεις έχουν γίνει, όχι μέσω κοινωνικών δικτύων ως τώρα, και προς μειονότητες indu και sikh.
Τέλη Ιουλίου είχε ανέβει ένα επίσης περίεργο βίντεο στο Tic Toc, στο οποίο παρέα νέων μουσουλμάνων “απειλούσε” νέο χριστιανό να απαρνηθεί την πίστη του και εκείνος επέμενε ότι δε θα το κάνει, όποιες κι αν ήταν οι συνέπειες…
Τέτοιες καταστάσεις έχουν προσβάλει τους χριστιανούς στο Πακιστάν. Ζητούν απ΄τις κρατικές Αρχές να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία όσων προτρέπουν σε θρησκευτικό μίσος. Σε κάθε δε περίπτωση τονίζουν “ Είμαστε αδύναμοι, δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά η πίστη μας στο Χριστό είναι δυνατότερη. Αυτός μάς σώζει και μάς προστατεύει, Καμία επίγεια εξουσία δεν μπορεί να υπερισχύσει του ζωντανού Χριστού ! ”

Πληροφορίες / φωτογραφία από AsiaNews.it

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου