«Όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του Κυρίου»

«Όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του Κυρίου»

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη τους Ρώσους ορθόδοξους και όλους τους πολίτες της Ρωσίας για την Ανάσταση.

«Αγαπητοί φίλοι! Εγκάρδια συγχαίρω όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς για την Ανάσταση του Κυρίου, τη μεγάλη εορτή του Πάσχα. Γνωρίζω ότι τους χαιρετισμούς μου συμμερίζονται όλοι οι εκπρόσωποι όλων των παραδοσιακών θρησκευμάτων που έχει η Ρωσία», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρός τόνισε ότι με φόντο την κατάσταση με τον κορωνοϊό φέτος η γιορτή γίνεται σε συνθήκες των αναγκαίων περιορισμών. Σημείωσε όμως ότι «η σημερινή πνευματική, χαρούμενη και λαμπρή εορτή, αιώνιας παράδοσης του Πάσχα επίσης θα βοηθήσει και θα στηρίξει τον καθένα από εμάς, να εδραιώσουμε την ελπίδα και την πίστη μας. Επειδή το Πάσχα, η Ανάσταση του Κυρίου είναι το σύμβολο του θριάμβου της ζωής απέναντι στο θάνατο. Είναι το σύμβολο καθαρισμού, αναγέννησης και συνέχειας της ζωής».

Επίσης ευχαρίστησε όσους βοηθούν από καρδιάς τους συνανθρώπους τους με αυταπάρνηση. «Ο λαός λέει: να ελπίζεις στον Θεό, αλλά και ο ίδιος να μην απελπίζεσαι. Έτσι και λειτουργούμε. Ανήμερα όμως της Λαμπρής θα ήθελα να πω: όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια του Κυρίου», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 27ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 6 Οκτωβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου