Ο σταυρός και το αεροπλάνο

Ο σταυρός και το αεροπλάνο


Για να πετάξουμε πρέπει να μπούμε στο αεροπλάνο. Μόνο εάν μπεις θα σε μεταφέρει. Πρέπει να μπεις μέσα σε αυτό για να ανακαλύψεις την ελαφρότητα της πτήσης. Αν παραμείνεις προσκολλημένος στο εξωτερικό του μέρος, είσαι χαμένος, θα συνθλιβείς.

Ταξιδεύοντας μέσα σε ένα αεροπλάνο είσαι σε θέση να πετάξεις πάνω από τα ψηλότερα βουνά. Με τα φτερά του αεροπλάνου έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις σε μεγάλα υψόμετρα και να περάσεις αλώβητος μέσα από ακραίες θερμοκρασίες.

Ένα αεροπλάνο έχει το σχήμα του σταυρού.

Παίρνοντας τον σταυρό σου τον οποίο ο Ιησούς σου προσφέρει, μπες και κατοίκησε στο σπίτι σου. Γίνε το περιβάλλον που σε διορθώνει και σε προστατεύει. Αυτός είναι το αεροπλάνο που θα σε μεταφέρει για να απολαύσεις το ιλιγγιώδες ύψος του Θεού.

«Ελάτε σε εμένα, εσείς που είστε κουρασμένοι και καταπιεσμένοι: Εγώ θα σας ξεκουράσω». Όταν λαμβάνεις τον ζυγό του Ιησού σημαίνει ότι εισέρχεσαι στην γλυκύτητα. Όταν λαμβάνουμε τον σταυρό του Ιησού σημαίνει ότι ενδυόμαστε τη δύναμη που ανυψώνει: «Ο ζυγός μου είναι γλυκύς, το βάρος μου είναι ελαφρύ».

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου