Ο Πρόεδρος του Ισραήλ δεσμεύτηκε για την θρησκευτική ελευθερία

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ δεσμεύτηκε για την θρησκευτική ελευθερία

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν διαβεβαίωσε τους Χριστιανούς ηγέτες ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να προστατεύει τη θρησκευτική ελευθερία στη χώρα, αλλά ούτε θα την θέσει ποτέ σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του Ισραήλ είχε συνάντηση με τους θρησκευτικούς ηγέτες στην Ιερουσαλήμ, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι "το Κράτος του Ισραήλ, ως θεματοφύλακας αυτής της πόλης, είναι αφοσιωμένο στα θρησκευτικά δικαιώματα και τις δραστηριότητες των χριστιανικών κοινοτήτων".

"Οι Χριστιανοί, οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι θα έχουν πάντα την ευκαιρία να προσευχηθούν εδώ" – τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Ριβλίν.

Τέλος ο Ισραηλινός Πρόεδρος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές των χριστιανών στη Μέση Ανατολή, ενώ δήλωσε ότι νιώθει υπερήφανος που το Ισραήλ είναι η μοναδική χώρα που η χριστιανική κοινότητα δεν μειώνεται, αλλά αυξάνεται.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Εννεαήμερο Ιεράς Καρδίας (3η ημέρα)

  ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΗΜΕΡΟΥ –Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. –Αμήν. 1.Πράξη συντριβής: Αμάρτησα, Θεέ μου,

ANGELUS 3ης Ιουλίου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της Θείας Λειτουργίας της σημερινής

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου