Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλογεί μια ομάδα νέων προσκυνητών με ποδήλατα

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλογεί μια ομάδα νέων προσκυνητών με ποδήλατα

Ήταν ένα ιδιαίτερο πρωινό αυτό που βίωσε σήμερα, μια ομάδα νέων από το Μιλάνο που ήρθε στη Ρώμη για προσκύνημα με ποδήλατα. Κατά τις 10.00, οι νέοι έλαβαν προς έκπληξή τους το χαιρετισμό του Πάπα Φραγκίσκου που τους συνάντησε στην πλατεία μπροστά από την Casa Santa Marta για να ευλογήσει την πρωτοβουλία τους.

Ένα περίεργο γεγονός «εκτός προγράμματος» από αυτά που ο αργεντινός Πάπας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. «Λάβαμε την ευλογία από τον Πάπα Φραγκίσκο και τώρα φεύγουμε ευχαριστημένοι!» σχολίασε στο Radio Vaticana ο δον Andrea, ο συνοδός των νέων προσκυνητών, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον καρδινάλιο Rodriguez Maradiaga, «που εδώ και πολλά χρόνια είναι φίλος των ενοριών μας και μας έκανε αυτό το δώρο».

Οι νέοι προέρχονται από το Canegrate και το San Giorgio su Legnano, που βρίσκονται στα  περίχωρα του Μιλάνου, και ήρθαν στην πρωτεύουσα για να ξεκινήσουν λαμπαδηφορία με τα ποδήλατα με την ευκαιρία του Ιωβηλαίου της Ευσπλαχνίας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου