Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλογεί μια ομάδα νέων προσκυνητών με ποδήλατα

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλογεί μια ομάδα νέων προσκυνητών με ποδήλατα

Ήταν ένα ιδιαίτερο πρωινό αυτό που βίωσε σήμερα, μια ομάδα νέων από το Μιλάνο που ήρθε στη Ρώμη για προσκύνημα με ποδήλατα. Κατά τις 10.00, οι νέοι έλαβαν προς έκπληξή τους το χαιρετισμό του Πάπα Φραγκίσκου που τους συνάντησε στην πλατεία μπροστά από την Casa Santa Marta για να ευλογήσει την πρωτοβουλία τους.

Ένα περίεργο γεγονός «εκτός προγράμματος» από αυτά που ο αργεντινός Πάπας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. «Λάβαμε την ευλογία από τον Πάπα Φραγκίσκο και τώρα φεύγουμε ευχαριστημένοι!» σχολίασε στο Radio Vaticana ο δον Andrea, ο συνοδός των νέων προσκυνητών, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον καρδινάλιο Rodriguez Maradiaga, «που εδώ και πολλά χρόνια είναι φίλος των ενοριών μας και μας έκανε αυτό το δώρο».

Οι νέοι προέρχονται από το Canegrate και το San Giorgio su Legnano, που βρίσκονται στα  περίχωρα του Μιλάνου, και ήρθαν στην πρωτεύουσα για να ξεκινήσουν λαμπαδηφορία με τα ποδήλατα με την ευκαιρία του Ιωβηλαίου της Ευσπλαχνίας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ANGELUS, Κυριακής 14ης Αυγούστου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή,14 Αυγούστου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της σημερινής Θείας Λειτουργίας υπάρχει μια

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου