Ο Πάπας ευχαριστεί την Μαρία για το ταξίδι του στην Κολομβία

Ο Πάπας ευχαριστεί την Μαρία για το ταξίδι του στην Κολομβία


Επιστρέφοντας στη Ρώμη από το 20ο διεθνές ταξίδι του, ο Πάπας Φραγκίσκος πριν την επιστροφή του στο Βατικανό έκανε μια στάση στη Βασιλική της Santa Maria Maggiore, στο Esquilino, ως ένδειξη ευχαριστίας.

Αυτό ανακοίνωσε ο «L’Osservatore Romano», ο οποίος δημοσίευσε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και σχετικές φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Twitter.

Μισή ώρα μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ciampino, στο νότιο τμήμα της Ρώμης, ο Ποντίφικας προσευχήθηκε σιωπηλά μπροστά στη γνωστή εικόνα της «Salus Populi Romani», η οποία φυλάσσεται στην Cappella Paolina της Βασιλικής της Ρώμης. Ως συνήθως, απόθεσε ένα μπουκέτο λουλούδια στα πόδια του ομοιώματος της Παναγίας.

Μετάφραση:  ρφ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου