Ο Πάπας έφθασε στην Ιρλανδία

Ο Πάπας έφθασε στην Ιρλανδία

Ο Πάπας Φραγκίσκος έφθασε στην Ιρλανδία. Το αεροπλάνο του Ποντίφικα αναχώρησε χθες το πρωί στις 8.30 από τη Ρώμη  και προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Δουβλίνου στις 10.27 τοπική ώρα. Ο Ποντίφικας που έφθασε στην Ιρλανδία για να συμμετάσχει στην 9η  παγκόσμια συνάντηση των οικογενειών έγινε δεκτός  από τις διεθνείς Αρχές και Εκκλησιαστικές Αρχές της Χώρας.

Η Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιρλανδίας

Μετά  την επίσημη υποδοχή, ο Πάπας μεταφέρθηκε στην Árasan Uachtaráin, στο Ιρλανδικό Προεδρικό Μέγαρο που βρίσκεται  στο Phoenix Park, στο Βόρειο Δουβλίνο , όπου έγινε δεκτός  από τον Πρόεδρο της Ιρλανδίας, Michael Higgins, και τη σύζυγό του.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Γενική Ακρόαση Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022    Κατήχηση περί Γήρατος – 16. «Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο» (Ιω 14,2).

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου