ΝΥΚΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΑΜΟΥ

ΝΥΚΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΑΜΟΥ

Τελέστηκε σήμερα στην ενορία μας η αγρυπνία των Χριστουγέννων, από νωρίς πρόσφυγες και ενορίτες προσέρχονταν στον Ναό για να γιορτάσουν την γέννηση του Σωτήρα.  Μαζί μας φέτος ήταν και οι  αδελφές του Ελέους από την Σύρο, η αδελφή Μαρία και η αδελφή Μαρία Ιωσηφίνα. Τις ευχαριστούμε πολύ που αψηφώντας την ταλαιπωρία του ταξιδιού,  βρέθηκαν μαζί μας και συμπροσευχήθηκαν  αλλά και που ήταν πολύτιμες βοηθοί στην ιεροτελεστία.

Ευχαριστούμε και την ηγουμένη των μοναχών, αδελφή Άννα που πάντα στηρίζει τα αιτήματά  μας και δίνει την άδεια να έλθουν προς βοήθειά μας οι αδελφές. Την ιεροτελεστία πλαισίωσε η χορωδία αποτελούμενη από πρόσφυγες και που σε όλη την τελετή συμμετείχαν με τις όμορφες φωνές τους! Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο ποιμενάρχη μας π. Νικόλαο και τον εφημέριο π. Ριχάρδο που φρόντισαν και φέτος να μην εκλείψει από την ενορία μας ο Λόγος του Θεού και η Ευχαριστία αυτές τις Άγιες μέρες.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Βασίλισσα του Ουρανού, 28 Μαΐου 2023

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΚυριακή 28 Μαΐου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πανήγυρη της Πεντηκοστής, το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου