ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Ο Πάπας Φραγκίσκος μέσω μιας δήλωσης έστειλε την υποστήριξή του σε μια εκδήλωση έλαβε χώρα στην Ugento-S. Maria di Leuca με θέμα "Μεσόγειος: "μια θάλασσα από Γέφυρες ή Θάλασσα θανάτου", και συγκέντρωσε νέους από την Ευρώπη και τις χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο.
Ο Πάπας εξέφρασε την επιθυμία του η εκδήλωση να «φλογίσει μια ανανεωμένη δέσμευση για την προώθηση μιας κουλτούρας της φιλοξενίας και της αλληλεγγύης, και ως εκ τούτου την προώθηση της ειρήνης και της αδελφοσύνης μεταξύ των λαών».
Στο μήνυμά του ο ποντίφικας ενθάρρυνε τους συμμετέχο-ντες να "είναι μια ευκαιρία ανάπτυξης, των συναντήσεων και του διαλόγου μεταξύ των πολιτισμών και των θρησκειών, αλλά και ακόμη και μια ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Ευαγγέλιο της φιλανθρωπίας ".

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

a_fragkiskos_2014_2.jpg

Ωράριο Θείων Λειτουργιών

   Οικισμός Ενορία 2-3 Ιουλίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Σάββατο 19.30 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου