“Να γίνουμε ‘κανάλια ελπίδας!”

Όπως συνηθίζεται στο τέλος των γενικών Ακροάσεων ο Άγιος Πατέρας απευθύνει ένα ιδιαίτερο χαιρετισμό προς ορισμένες  ομάδες προσκυνητών  που φθάνουν κάθε Τετάρτη στη Ρώμη για να παραστούν στην κοινή ακρόαση που παραχωρεί κάθε Τετάρτη.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου , ο Πάπας απεύθυνε ιδιαίτερο χαιρετισμό στους πιστούς της αραβικής γλώσσας σχετικό με την ελπίδα που ήταν το θέμα που ανάπτυσσε  και κατά τις προηγούμενες Τετάρτες στην κοινή ακρόαση.

Είπε μεταξύ άλλων:

 “Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, η χριστιανική ελπίδα είναι σταθερή  και δεν απογοητεύει διότι βασίζεται στην αγάπη που ο Θεός τρέφει για τον καθένα από μας. Ας γίνουμε λοιπόν «κανάλια» αυτού το εξαιρετικού  δώρου  της ελπίδας για να φθάσει σε όλους. Ο Κύριος να σας ευλογεί!». 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

  20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Γ Ακούγοντας σήμερα την ευαγγελική περικοπή διερωτάται κανείς αν είναι δυνατόν να έχουν βγει από το στόμα του Κυρίου

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 13 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου