Να δίνουμε μαρτυρία αγάπης προς όλους τους σημερινούς Λαζάρους

Να δίνουμε μαρτυρία αγάπης προς όλους τους σημερινούς Λαζάρους

Να αναλωθούμε για το μήνυμα του Ιησού που θα γίνει πειστικό  εάν το μαρτυρούμε  «με την μεταξύ μας αγάπη προς τους όλους τους Λαζάρους  που σήμερα κτυπούν την πόρτας μας”. Έτσι περιγράφει ο Πάπας Φραγκίσκος  σε ένα  Μήνυμά του  προς την Σύνοδο των Εκκλησιών των Μεθοδιστών και Βαλντέζων που άρχισαν προχθές  στον  Torre Pellice.

Να προσευχόμαστε μαζί για την πλήρη ενότητα μας

Η Ευχή του είναι να ζητούν από τα Θεό όλοι μαζί οι χριστιανοί  «να μπορέσουν να βαδίσουν με ειλικρίνεια καρδιάς  προς την πλήρη ενότητα”  διότι  μόνο απαντώντας  στο κάλεσμα του Κυρίου «να είστε όλοι μεταξύ σας ένα» θα μπορέσουμε στη συνέχεια να αναγγέλλουμε,  με τον καλύτερο τρόπο, το Ευαγγέλιο”.

Ο Πάπας υπενθυμίζει  με ευγνωμοσύνη  τις συναντήσεις  στην Αργεντινή  και πιο πρόσφατα στο Τορίνο και στη Ρώμη, ευχόμενος εις αυτούς για τις τωρινές προγραμματισμένες συναντήσεις τους.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

  20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Γ Ακούγοντας σήμερα την ευαγγελική περικοπή διερωτάται κανείς αν είναι δυνατόν να έχουν βγει από το στόμα του Κυρίου

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 13 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου