Κρατική βούληση για προστασία μειονοτήτων στο Πακιστάν

Κρατική βούληση για προστασία μειονοτήτων στο Πακιστάν

Πακιστ_2.JPG

Εκτιμούμε την ανανέωση της βούλησης της κυβέρνησης για προστασία των θρησκευτικών μειονοτήτων του Πακιστάν, ιδιαίτερα όσων κατηγορήθηκαν άδικα και των αθώων ανήλικων κοριτσιών που, χωρίς τη θέλησή τους, ωθούνται βίαια σε εξισλαμισμό και τέλεση γάμου” δήλωσε ο καθολικός Επίσκοπος Hyderabad και νέος Πρόεδρος της Εθνικής Καθολικής Επιτροπής “Δικαιοσύνη και Ειρήνη” Samson Shukoredin OFM, σχολιάζοντας τις θέσεις του Hafiz Tahir Ashrati, προοδευτικού ισλαμιστή ηγέτη και ειδικού συμβούλου του Πρωθυπουργού στην Υπηρεσία για τη “θρησκευτική αρμονία”.
Ο Ashrati δήλωσε ότι θα γίνουν “Συμβούλια Διαθρησκευτικής Αρμονίας” σε όλη τη χώρα, για την προώθηση της θρησκευτικής ανοχής, με συμμετοχή όλων των σχολών ισλαμικής σκέψης, ώστε να γίνεται σωστή χρήση του νόμου κατά της βλασφημίας του Προφήτη. “Τους τελευταίους μήνες 101 μη μουσουλμάνοι, θύματα κατάχρησης του νόμου και ψευδών κατηγοριών, αθωώθηκαν. Επίσης ελέγχθηκαν οι καταγγελίες για απαγωγή, βίαιο προσηλυτισμό και γάμο χωρίς τη θέλησή τους, ανήλικων γυναικών και εφαρμόστηκε ο νόμος”
Μακάρι οι μειονότητες της χώρας να βρίσκουν πλέον το δίκιο τους!

Πληροφορίες / φωτογραφία (στη μέση ο Hafiz Tahir Ashrati) από Πρακτορείο Fides

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΠΡΙΓΚΙΤΗΣ

Αποτελεί μια από της προστάτιδες αγίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου που τιμήθηκε από τους πιστούς για τις «Αποκαλύψεις» της, δηλαδή για τα θεια οράματα που είχε.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 16ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 23 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 27-28.7.2024

Οικισμός Ενορία  27 – 28 Ιουλίου 2024 Αγάπη Agapi Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Aetofolia Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Andros Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου