ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ενορίτες της Νάξου την Κυριακή 18-09-2016.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στα πλαίσια του καθιερωμένου πια Κυριακάτικου καφέ, στην ενοριακή αίθουσα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως για τις δραστηριότητες της ομάδας ΚΑΡΙΤΑΣ που λειτουργεί στην Αρχιεπισκοπή μας.,

Η ομάδα της ΚΑΡΙΤΑΣ ταξίδεψε από το νησί της Τήνου, φέρνοντας μαζί της όλο εκείνο το υλικό που ήταν απαραίτητο ώστε να γίνουν γνωστές οι δραστηριότητες τους και το εύρος των ανθρωπιστικών παρεμβάσεων στα όρια της Αρχιεπισκοπής μας. Έτσι μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια ενώ προέβησαν και στην προβολή VIDEO ώστε η ενημέρωση να γίνει πιο άμεση και ζωντανή.

Παράλληλα ο εφημέριος ανακοίνωσε την αναδιοργάνωση της τοπικής ΚΑΡΙΤΑΣ και ορίστηκαν τρία μέλη της ενοριακής κοινότητας τα οποία αναλαμβάνουν με την σειρά τους να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια προσαρμογής της στις νέες κοινωνικές οικονομικές και ανθρωπιστικές συνθήκες που επικρατούν τα άτομα αυτά είναι οι κυρίες ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ Μαρία, ΔΕΛΛΑΡΟΚΚΑ Καλλιόπη και ΠΡΙΝΤΕΖΗ Ελπίδα.

Παράλληλα στα πλαίσια ευαισθητοποίησης και άλλων φορέων του νησιού πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την υπεύθυνη πρόνοιας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Ευχόμαστε στην τοπική μας ΚΑΡΙΤΑΣ καλή επιτυχία στο έργο και όλοι μας θα είμαστε αγωγοί στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της, ώστε σύντομα να ξεχωρίζει ως φορέας έμπρακτης και άμεσης παρέμβασης και αντιμετώπισης των προβλημάτων όσων απευθύνονται σ΄αυτήν και ως φωτεινό παράδειγμα ευαισθητοποίησης και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο στα πλαίσια του πνεύματος του ευαγγελίου.  

ΦΑΝΗ ΔΑΣΚΟΥ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου