ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΧΙΟΥ-ΛΕΣΒΟΥ-ΣΑΜΟΥ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΧΙΟΥ-ΛΕΣΒΟΥ-ΣΑΜΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΧΙΟΥ-ΛΕΣΒΟΥ-ΣΑΜΟΥ

 

O Ιερέας, σεβαστός πατέρας Λέων ΚΙΣΚΙΝΗΣ, πρώην  Ιερομόναχος του Μοναχικού Τάγματος των Βενεδικτίνων Μοναχών, παρέμεινε για μία δοκιμαστική τριετία υπηρετών εις την από μας ποιμενομένη Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου.

Αφού ολοκληρώθηκε επιτυχώς  αυτή η  δοκιμαστική τριετία, και κατόπιν αιτήσεώς του εκδόθηκαν όλες οι προβλεπόμενες άδειες από την Αγία Έδρα  της Ρώμης και τον Γενικό Ηγούμενο του Μοναχικού Τάγματος  των Βενεδικτίνων Μοναχών.

με χαρά εντάσσομε το σεβαστό πατέρα Λέοντα Κισκίνη
στον Ιερό Κλήρο της Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου

με όλα τα εκ του Κανονικού Δικαίου οριζόμενα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Ευχαριστούμε τον Θεό για την πολύτιμη αυτή δωρεά Του προς την τοπική μας Εκκλησία. Ευχόμεθα εις τον π. Λέοντα έτη πολλά, ευλογημένα και  καρποφόρα προς δόξαν του Ενός και Τριαδικού Θεού και προς πνευματικό όφελος της Εκκλησίας του Χριστού.

Δόθηκε σήμερα στα Γραφεία της Αποστολικής Τοποτηρητείας Χίου-Λέσβου Σάμου, ημέρα Τετάρτη  6 Δεκεμβρίου 2017, κατά την επίσημη εορτή και πανήγυρη του Καθεδρικού Ναού της Ιεράς αυτής Επισκοπής, η οποία τελείται  προς τιμήν του Αγίου Ιεράρχου Νικολάου.

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος  Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Αποστολικός Τοποτηρητής  Καθ. Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 24 Απριλίου 2024

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024     Κατήχηση. Τα πάθη και οι αρετές. 16. Η ζωή της χάριτος

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου