«Καλλιεργήστε την ευλάβεια σας στην Παναγία»

«Καλλιεργήστε την ευλάβεια σας στην Παναγία»

Χαιρετισμός του Αγίου Πατέρα προς τους ιταλόφωνους πιστούς  – Γενική ακρόαση στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στις 9 Μαΐου 2018:

«Απευθύνω ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα προς τους ιταλόφωνους προσκυνητές. Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τους συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση των Αδελφών Nostra Signora della Mercede, των Missionarie Figlie del Calvario, των Μοναχών Francescane Missionarie di Gesù Bambino και των μοναχών Francescane Servedi Maria.

Ενθαρρύνω όλους να είναι πιστοί στον Χριστό, έτσι ώστε, σύμφωνα με το παράδειγμα της Υπεραγίας Μαρίας, να κάνετε να λάμψει η χαρά του Ευαγγελίου. Χαιρετίζω την κοινότητα Borgo Ragazzi Don Bosco της Ρώμης, τις ενορίες, ιδιαίτερα εκείνες του Salermo και του Preturo di Montoro, τον Σύνδεσμο των Λαϊκών Amore misericordioso, τους νέους της Civitanova Marche και τις ομάδες φοιτητών, ιδιαίτερα εκείνες της Φλωρεντίας και της Gioia del Colle.

Μια ιδιαίτερη σκέψη απευθύνω προς τους νέους, προς τους ηλικιωμένους, τους αρρώστους και τους νεόνυμφους. Διανύουμε τον μήνα Μάιο, χρονική περίοδο αφιερωμένη στην Υπεραγία Παρθένο Μαρία. Καλλιεργήστε την αφοσίωση προς την Παναγία με την καθημερινή απαγγελία του Ροδαρίου, ώστε όπως η Μητέρα του Θεού, δεχόμενοι τα μυστήρια του Χριστού στη ζωή σας, να μπορέσετε να αποτελείτε όλο και περισσότερο, ένα δώρο αγάπης για όλους. Ευχαριστώ».

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου