ΙΝΔΙΑ: “ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ”

7

ΙΝΔΙΑ: “ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ”

Κάποιοι θα το χαρακτήριζαν “θαύμα”, άλλοι ‘τυχαίο γεγονός”. Ο Επίσκοπος της Poona, Σεβ/τατος Thomas Dadre το θεωρεί “ σημάδι της Θείας Πρόνοιας ”. Αναφέρεται στο γεγονός των 45 θετικών κρουσμάτων, την 1-8-20, στον κορωνοϊό, τα οποία όλα είχαν εξαφανισθεί, κατά την επανεξέταση την 20-8-20! Τα κρούσματα αφορούσαν τις 45, σε σύνολο 70, φτωχές και εγκαταλειμμένες γυναίκες, που ζουν σε Σπίτι Φιλοξενίας των “Αδελφών Ιεραποστόλων της Αγάπης” της Μητέρας Τερέζας, στην πόλη του. Κατά τις 3 βδομάδες καραντίνας οι περισσότερες παρέμειναν στο Σπίτι και λίγες νοσηλεύτηκαν. Ευτυχώς η Ηγουμένη, που τις φρόντιζε ( και ) στην καραντίνα, δεν νόσησε καθόλη αυτή τη διάρκεια και παρέμεινε σημάδι ελπίδας για όλες τους.
Στην Poona οι Αδελφές έχουν άλλα δύο έργα, για αναπήρους και ορφανά παιδιά. Ο Επίσκοπος τις θεωρεί “ ευλογία Θεού, η πνευματική τους συμπαράσταση  είναι μια ισχυρή ώθηση για να είμαστε όλοι δίπλα στους αναγκεμένους και στους περιθωριοποιημένους συμπολίτες μας ”
Η Ινδία προσεγγίζει τα 3.000.000 κρούσματα κα τους 54.000 νεκρούς.

Πληροφόρηση και φωτογραφία από Asianews.it

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

26η Κυριακή του Έτους (Α)

26η    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (A)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Δαν   3,31.29.30.43.42 Όσα έκανες σ’ εμάς, Κύριε, τα έκανες με κρίση αληθινή. Αμαρτήσαμε σε όλα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου