Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ

Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ

Ο Αποστολικός Νούντσιος Σεβασμιότατος  Savio Hon Tai Fai, πριν ολοκληρώσει την πενθήμερη επίσκεψή του στην Τήνο, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο των Ουρσουλινών Μοναχών στο Πασσακρωτήρι της Χώρας Τήνου. Μαζί του συλλειτούργησαν ο π. Δημήτριος Δαλέζιος του Μοναχικού Τάγματος των  Ιησουιτών και ο π. Φερνάνδος  Bravo  της μοναχικής κοινότητας των Πατέρων του Ενσαρκωμένου θείου Λόγου που εδρεύει στην Ξινάρα Τήνου.

Κατά τη θεία Λειτουργία στη οποία  συμμετείχε η μοναδική  μοναχή της Τήνου αδ. Θηρεσία, συμμετείχαν και δύο λαϊκά μέλη της Εκκλησία η κα Στέλλα και η κα Ανδριανή.

Ο Σεβασμιότατος  Savio  στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αφιερωμένη ζωή στον Κύριο  και στη νέα Αποστολική  Παραίνεση του Πάπα Φραγκίσκου  “Να χαίρεστε και να αγάλλεστε»  στην οποία αναπτύσσει  την αγιότητα των μελών της Εκκλησίας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 29 Μαΐου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου