Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Στην καθιερωμένη συνάντηση που γίνεται κάθε αρχή του χρόνου, η Δημοτική Αρχή Τήνου δια του δημάρχου, Γιάννη Σιώτου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και πραγματοποίησε ένα απολογισμό, στο μέχρι στιγμής έργο που έχει προσφέρει στο νησί στη νέα της θητεία.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου, Γιάννης Μαρκουΐζος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο ο οποίος έκανε μια συνοπτική αναφορά στα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων.

Η αναφορά αυτή αφορούσε  τους  βασικούς τομείς του νησιού όπως: η Καθαριότητα, η ύδρευση, η Παιδεία, ο Τουρισμός και στην απόφαση του ΣτΕ για το Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου αλλά και σε έργα που χρηματοδοτήθηκαν προσφάτως.

Τέλος, την πίτα ευλόγησαν ο π. Γεώργιος Φανερός καθώς και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου π. Νικόλαος Πρίντεζης ο οποίος και απεύθυνε  το μήνυμα του προς τους παρευρισκόμενους.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Εννεαήμερο Ιεράς Καρδίας (3η ημέρα)

  ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΗΜΕΡΟΥ –Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. –Αμήν. 1.Πράξη συντριβής: Αμάρτησα, Θεέ μου,

ANGELUS 3ης Ιουλίου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της Θείας Λειτουργίας της σημερινής

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου