Η επιβλητική φάτνη του Σμαρδακίτου Τήνου

Η επιβλητική φάτνη του Σμαρδακίτου Τήνου

Πηγή:  tinostoday.gr 

Η κατασκευή της φάτνης αποτελεί πλέον μια από τις πολλές παραδόσεις των χωριών της Τήνου και όχι μόνο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η φάτνη που υπάρχει στην εκκλησιά του Αγίου Αντωνίου στο χωριό του Σμαρδάκιτου είναι ιδιαίτερα επιβλητική και μια από τις καλύτερες στο νησί.

Τη φάτνη φιλοτέχνησε και φέτος ο Μάρκος Φιοράντης και η οικογένεια του. Μπορείτε να δείτε στο υλικό από κάτω την κάθε λεπτομέρεια που απεικονίζει η φάτνη.

 

Πηγή:  tinostoday.gr 

 

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ μνήμη της Αγίας Σχολαστικής

Το όνομα της Σχολαστικής, αδελφής του Αγίου Βενεδίκτου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αρχή του κοινοβιακού δυτικού μοναχισμού. Ο Βενέδικτος προέτρεπε η διακονία προς το

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 5ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10 Φεβρουαρίου 2025                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το Πνεύμα

Ιταλία: π. Mauricio Patriciello “Συκοφαντημένοι για χρόνια – τώρα κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί . Εδώ πεθαίνουμε”

ΙΤΑΛΙΑ: π. MAURIZIO PATRICIELLO  «ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ. ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!» Είχαμε παρουσιάσει τον εφημέριο του «Αγίου Αποστόλου Παύλου»