ΧΡΥΣΟ ΙΩΒΗΛΑΙΟ ΓΑΜΟΥ

ΧΡΥΣΟ ΙΩΒΗΛΑΙΟ ΓΑΜΟΥ

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου το ναό του Αγίου Νικολάου στη Χώρα της Τήνου ο Ιωάννης και η Αννέζα Παλαμάρη γιόρτασαν με την οικογένειά τους, τους συγγενείς, συγχωριανούς και φίλους του τα πενήντα χρόνια γάμου τους.

Ο εφημέριος π. Μάρκος Φώσκολος, μετά από παράκληση τους, τέλεσε τη θεία Λειτουργία για την υγεία και σωτηρία τους με την  παρουσία και του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου.

Ήταν όμορφες στιγμές δυνατές με πολλά νοήματα χάρη και στην εορτή του πρωτομάρτυρα Αγίου Στεφάνου.

Μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου και την επίκαιρη ομιλία του π. Μάρκου οι ευτυχείς σύζυγοι ανανέωσαν ενώπιον των παρόντων την πίστη και πιστότητα τους στην αγάπη του, δίδοντας ένα όμορφο και δυνατό μάθημα του χριστιανικού αδιάλυτου γάμου που δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δέχεται πολλά πλήγματα και αφήνει πολλά ανθρώπινα ερείπια.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Αρχιεπίσκοπος τους ευλόγησε και τους απεύθυνε θερμές ευχές .

Τέλος ο κ. Γιάννης και εκ μέρους της συζύγου του ευχαρίστησε όλους τους παρόντες που συμμετείχαν στη χαρά τους.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Βασίλισσα του Ουρανού, 21 Απριλίου 2024

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΔ’ Κυριακή του Πάσχα, 21 Απριλίου 2024   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 5ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 22 Απριλίου 2024    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου