Η αποκατάσταση της ας είναι ένα χορωδιακό έργο

Η αποκατάσταση της ας είναι ένα  χορωδιακό έργο

Στη χθεσινή γενική ακρόαση, τη στιγμή που χαιρετούσε τους Γάλλους προσκυνητές, ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι είναι πολύ θλιμμένος για την πυρκαγιά στο Ναό του Καθεδρικού Ναού των Παρισίων  Notre Dame. Ευχαρίστησε όσους κινδύνεψαν για να την σώσουν και ευχήθηκε  να υπάρξει μία συλλογική συμμετοχή στην πλήρη αποκατάστασή της  προς έπαινο και δόξα του Θεού.

Είπε συγκεκριμένα ο Άγιος Πατέρας:

«Επωφελούμαι και σε όλους τους κατοίκους  αυτής της ευκαιρίας για να εκφράσω  στην Εκκλησιαστική κοινότητα των Παρισινούς και όλο το Γαλλικό λαό τη μεγάλη στοργή μου  και εγγύτητά μου μετά την πυρκαγιά  στον Καθεδρικό Ναό της  Notre Dame. Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές είμαι βαθιά θλιμμένος  και είμαι πολύ κοντά σας. Σε όσους κόπιασαν  και προσωπικά κινδύνεψαν, για να σώσουν  τη Βασιλική  πηγαίνει η ευγνωμοσύνη όλης της Εκκλησίας. Η Αειπάρθενος Μαρία να τους ευλογεί και να στηρίζει το έργο  της αποκατάστασης: είθε να είναι ένα χορωδιακό έργο, προς έπαινο και δόξα του Θεού».

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

  4η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Α   Το σημερινό ευαγγέλιο αρχίζει ως εξής: «Όταν ο Ιησούς είδε τα πλήθη ανέβηκε στο όρος, κάθισε και

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου