ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ «ΦΑΓΕ Α.Ε»

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ «ΦΑΓΕ Α.Ε»

 

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ- ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Αρ. Πρωτ. 215/2017
Αρ. Φακ.  900/900Η

                                                                                                            Τήνος 18/10/2017

Κύριο
Αθανάσιο Φιλίππου
Διευθύνοντα σύμβουλο ΦΑΓΕ ΑΕ

Κύριε Φιλίππου,
προ καιρού  έγινε αντιληπτό πως χρησιμοποιείται για τη διαφήμιση ενός προϊόντος σας ένας ύμνος προς την Παναγία, διεθνούς αναγνώρισης και σεβασμού.         
Η ενέργεια αυτή δεν έτυχε θετικής αποδοχής από αρκετά μέλη της Εκκλησίας μας, οι οποίοι ζήτησαν την επικοινωνία μαζί σας σε μια προσπάθεια απόσυρσης ή βελτίωσης της συγκεκριμένης διαφήμισης.
Σας ζητάμε λοιπόν να λάβετε σοβαρά υπόψη την επιθυμία μας να βελτιωθεί η παρούσα καμπάνια, σεβόμενοι το μέρος εκείνο των πιστών που θεωρούν πως οι ύμνοι της Εκκλησίας μας καλό είναι να παραμένουν για εκείνη τη χρήση, για την οποία προορίζονται.
Καθώς η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη σε περίπτωση που θελήσετε να επανορθώσετε το γενικότερο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, θα είχατε τη δυνατότητα να ενισχύσετε κι εσείς την προσπάθεια  ανακαίνισης του εικονιζόμενου Παρεκκλησίου της Παναγίας των Ρόδων, το οποίο ευρίσκεται στο Βαθύ Σάμου. (Η δαπάνη είναι της τάξεως των 30.000 ευρώ σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, τα ετήσια έσοδα της  εκεί ενορίας μας είναι 2.300).
Είμαστε διατεθειμένοι να σας στείλουμε αναλυτικά όλα τα σχετικά τιμολόγια σε περίπτωση χορηγίας σας.
Είναι και αυτός ένας συγκεκριμένος τρόπος να διορθώσετε την προσβολή που έγινε στην Παναγία και να αποδείξετε έμπρακτα πως αντιλαμβάνεστε τη γενική δυσαρέσκεια που πρόεκυψε, συμβάλλοντας  με τον τρόπο αυτό στην άμεση αποκατάστασή της.
 

Με εκτίμηση

+ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου Μυκόνου
και Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

 

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ  ΤΗΣ 3ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 23 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου