ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

Χθες, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, τις απογευματινές ώρες έγινε δεκτή από τον Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο η Επαρχιακή για τις Χώρες της Ιταλίας, Αλβανίας και Ελλάδος, του μοναχικού Τάγματος των «Δούλων του Κυρίου και της Αειπαρθένου Μαρίας», Σεβαστή Μητέρα Μαρία. Η Μητέρα Επαρχιακή συνοδευόταν από την Ηγουμένη της κοινότητας των τριών αδελφών που εργάζονται στην Τήνο, ήδη από ένα χρόνο και τις 10 αυτού του μήνα γιορτάστηκε με την παρουσία πολλών πιστών η πρώτη επέτειος  τους στην τοπική μας Εκκλησία..

Σκοπός της επίσκεψης της Επαρχιακής ήταν να ενημερώσει  τον Αρχιεπίσκοπο για τα σχέδια που υπάρχουν για τις αδελφές   του μοναχικού Τάγματος που εργάζονται στο νησί της Τήνου.

Από τη μεριά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τη Σεβαστή Μητέρα για την παρουσία των τριών αδελφών στην τοπική Εκκλησία μας  και της εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το έργο που ήδη επιτελούν, ενώ ταυτόχρονα ασχολούνται με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, στην οποία ήδη παρατηρούνται θετικά αποτελέσματα.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου