ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου ο Αποστολικός Νούντσιος, Σεβασμιότατος κ. Edward-Joseph ADAMS, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Παν/τατο π. Μάξιμο και το Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.  Καλλίνικο στα Γραφεία της Ιεράς  Μητροπόλεως στη Νάξο.

Η συνάντηση  έγινε σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιότατος Νούντσιος μετέφερε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ. Καλλίνικο τους χαιρετισμούς του Αγίου Πατέρα και την ικανοποίησή του για τις καλές και αδελφικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη και του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου. Και από τις δύο πλευρές  βεβαιώθηκε ότι είναι σχέσεις  ειλικρινείς, φιλικές και αδελφικές με σκοπό να δίνουν χριστιανική μαρτυρία στους πιστούς και των δύο Αδελφών Εκκλησιών .

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση πάνω σε  θέματα που αφορούν και τις δύο Εκκλησίες και συγκεκριμένους τρόπους βελτίωσης, ακόμη περισσότερο, της συνεργασίας σε διαφόρους τομείς  για την πνευματική και υλική  βοήθεια προς τον σημερινό άνθρωπο.

Μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη και του Αποστολικού Νουντσίου στο τέλος της επίσκεψης ανταλλάχτηκαν συμβολικά δώρα που επισφράγισαν  το αδελφικό πνεύμα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση  των τριών ιεραρχών.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Βασίλισσα του Ουρανού, 21 Απριλίου 2024

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΔ’ Κυριακή του Πάσχα, 21 Απριλίου 2024   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 5ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 22 Απριλίου 2024    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου